
We hadden nodig voor deze maaltijd:
-een slowcooker
-een pot bruine bonen
-aardappelen voor 3 personen in kleine stukjes
-een halve paprika in kleine stukjes
-gebraden gehakt in kleine stukjes
-1 laurierblaadje
-1 eetlepel goulashkruiden
-een eetlepel tomatenketchup
-wat water
-wat peper en zout en chilipeper
1.De aardappelen met alle ingrediënten, behalve de bonen en gebraden gehakt, 3 uur op de hoogste stand zetten.
2.Daarna de bonen en het gehakt erbij en dan nog 4 uur op de laagste stand zetten.
3.Laurierblaadje eruit, gelijk opscheppen en smullen!
Tijdens dat de slowcooker aan stond ben ik twee keer anderhalf uur weggeweest. Dat kan gewoon. Je hoeft er niet bij te blijven, mits je zorgt dat er voldoende vocht in de pan aanwezig is.
Bij thuiskomst konden we gelijk opscheppen en eten. En er was maar 1 pan af te wassen.
De smaken waren heerlijk in elkaar overgegaan en alles was mooi gaar.
Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar, wat ons betreft.
Nu vind ik deze maaltijd echt horen bij wat kouder weer, dus we zullen het binnenkort nog eens op tafel zetten, voordat het warmere weer aanbreekt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten