woensdag 8 maart 2017

Favorieten van de Action

Er zijn bepaalde producten die wij altijd bij de Action kopen, omdat ze gewoonweg goed bevallen en goed hun werk doen. Hieronder de eerste 6 producten. De prijzen weet ik niet, maar sowieso betaal je minder dan in een andere winkel. 

1. Aanmaakblokjes voor de kachel:
Werken altijd snel en goed. 

2. Waspoeder voor de gekleurde was:
Ik vind dit een iets minder fijn merk dan Ariel wat ik meestal bij de Action koop, maar deze ruikt ook wel redelijk en doet goed z'n best in de wasmachine. 

3. Afwasborstel:
Dit is zo'n fijne borstel! 

4. Pedaalzakken, diepvrieszakken, vuilniszakken, klikozakken:
De kwaliteit van de zakken is niet het beste wat je maar kan wensen. Zo ontstaan in de pedaalzakken toch wel snel gaten en het afscheuren van de diepvrieszakken van de lange rol gaat ook geregeld mis. Maar we vinden het wel volstaan voor ons huishouden.

5. Haarlak van Proset:
Werkt gewoon goed en is weer makkelijk uitkambaar. 

6. Antivocht kussenslopen en hoeslakens:
Deze gaan lang mee en doen goed hun werk, doordat ze aan de binnenkant een soort van zachte plastic laag hebben. De slopen zorgen er voor dat je kussens schoon blijven. Wel doen we nog extra slopen en hoeslakens er overheen, omdat de bovenkant van het antivocht-linnengoed wat ruw aanvoelt. Je kan het gewoon op 90 graden (of 60 graden, wat ik meestal doe) wassen en in de droger kan je ze drogen op stand 'fijne was'. Ideaal om zo je matras en kussens mooi clean te houden. 

Geen opmerkingen: