zaterdag 14 maart 2015

Hotel Galamadammen in Koudum

Twee maal per jaar brengen mijn moeder en ik een nachtje door in een hotel. Zomaar. Voor de gezelligheid. Zonder onze mannen :)
We zijn nu twee maal in hotel Galamadammen te Koudum (Friesland) geweest en dat naar tevredenheid. 
Beide keren hebben we gebruik gemaakt van een actie (die het hotel tussen november en maart wel eens heeft) en konden we voor een totaal van €49,00 (inclusief toeristenbelasting) met twee personen genieten van een mooie schone kamer, een bad, een heerlijk uitgebreid ontbijt en gratis internet. Voor de liefhebbers is zelfs het inpandig zwembad bij de prijs inbegrepen.

Het hotel staat langs een doorgaande weg en is dus makkelijk te bereiken. Rondom het hotel bevinden zich veel wateren en weilanden. Het hotel bevindt zich vlakbij de plaatsjes Hindeloopen en Stavoren. 
Het hotel toont mooi, fris en schoon. Het personeel is vriendelijk. De kamers zijn zeer ruim en hebben in een apart gedeelte een badkamer en toilet (ook het toilet is een aparte ruimte) en halletje. In de kamer zelf bevindt zich het bed, een gezellig zitje en ook een gelegenheid om koffie en thee te zetten. 
Inpandig is een zwembad aanwezig en zijn her en der verspreid zitjes, waarbij men kan genieten van een prachtig uitzicht over water en weilanden. 
Het ontbijt is zeer uitgebreid en ook van goede kwaliteit. Tijdens het ontbijt kan men ook genieten van een prachtig uitzicht.

Kortom, wij zijn zeer te spreken over dit hotel. 

Benieuwd naar dit hotel? Kijk dan eens op www.galamadammen.nl


Geen opmerkingen: